Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересувам се от...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли шанс и ТS от 99 да има такава букса...
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Аз май нямам
      Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
      Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Както казах за хората с ТС няма да минете само с ръчката както при дизелите
        Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
        Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

• Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
          Мони ти си златен бате имам я буксата !!! Така я беха скрили (увили за световно ) , че се бех отказал мислех че нямам ма ти ме надъха пак и наистина ефекта е положителен ! Я сега помагай за намирането на врътката !!!
          Радвам се че я намери тая букса...за врътката - само по моргите баце,аз мойта я взех за 100 лева с ебати пазарлъка,но въпреки това нещо не мога да го подкарам автопилота.Ще трябва да я закарам на майстор да види дали са в ред датчиците на педалите ,защото само за това се сещам в момента като причина да не тръгне.Поздрави
          alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

• Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
            Къде точно рови за да я намериш колега?
            Здрасти колега ,значи буксата се намира под горния декоративен капак на кормилната колона...най - вероятно е увита в дунапрен и е свободно стояща
            alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

• Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщение
              Радвам се че я намери тая букса...за врътката - само по моргите баце,аз мойта я взех за 100 лева с ебати пазарлъка.
              Л . С .
              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Радвам се че я намери тая букса...за врътката - само по моргите баце,аз мойта я взех за 100 лева с ебати пазарлъка,но въпреки това нещо не мога да го подкарам автопилота.Ще трябва да я закарам на майстор да види дали са в ред датчиците на педалите ,защото само за това се сещам в момента като причина да не тръгне.Поздрави

На прав път си да провериш датчиците на педалите, но
                просто като идея - провери си и бушоните.
                На Либрата съвсем случайно забелязах че гнездото на бушона за круиз контрола е празно.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Колеги айде да ви се похвала ! Вчера се видяхме с колегата Мони и пробвахме тази ръчка която той си е зел за Темпомата на мене и ХОП всичко заработи и то перфектно ! Много съм доволен и сега си търся ръчка и аз !!!

Comment

• Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
                    а и между другото си купих лостчето за около 40 лева.... не помня точно ... ако се разровите в форума ще видите... от една морга в Горубляне
                    Колега какво стана оправили си темпомата ? Дали там от където ти си зел ръчката има една и за мене ?

Comment

Колега какво стана оправили си темпомата ? Дали там от където ти си зел ръчката има една и за мене ?
                      Значи ръчката я взех от горубляне има една автоморга.. викат му италиянеца... като караш по самоковско посока околовръстното подминаваш сфетофара където се събират самоковско и павел красов и втората пряка вдясно... казва се ул. Пионерска... гледаш за табела Кафе Идън и там свиваш от самоковско... намира се от дясната страна с/у кафето... ама май имаха само едно... инач звънях на такива обяви за коли на части и там ми обаждаха някви ЪпСуртни цени от сорта на 200 лв. Тази автоморга край пазарджик Найденов го има тва нещо за 200лв и е от кола с десен волан но в епера писхе че са еднакви..
                      Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                      Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

• Колеги аз съм готов ! Зех си целия комплект за 50 лева с малко свалки от Италиянеца ! Ходих при едно приятелче жичкаджия , от форума е пича и ми го монтираха много бързо и вече всичко е 6 ! Та сега съм на седното небе много е голям кефа ! Успех и на другите мераклкии !!!
                        Attached Files

Comment

Колеги аз съм готов ! Зех си целия комплект за 50 лева с малко свалки от Италиянеца ! Ходих при едно приятелче жичкаджия , от форума е пича и ми го монтираха много бързо и вече всичко е 6 ! Та сега съм на седното небе много е голям кефа ! Успех и на другите мераклкии !!!
                          Еее браво ,колега радвам се за тебе,беше голям мераклия.
                          От италианеца на овча купел ли го взе автопилота или от другия на горубляне...И за колко време ти я монтираха ръчката на колата.Мерси
                          alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Еее браво ,колега радвам се за тебе,беше голям мераклия.
                            От италианеца на овча купел ли го взе автопилота или от другия на горубляне...И за колко време ти я монтираха ръчката на колата.Мерси
                            Мони , ако не беше ти брат нямаше да имам автопилот мерси пак ! Значи от овча купел го зех с много голям късмет , защото беше единственото ! Как изкара на морето , аз тръгвам в неделя ? Ако искаш да ти прата координатите на момчетата за 30 минути ми го монтираха мисля че там ще те оправят и тебе без проблеми !!!

Comment

• Защо някои 166ци имат антенки отгоре, а други нямат?
                              Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                                Защо някои 166ци имат антенки отгоре, а други нямат?
                                Тази антенка е за вградения GSM.
                                Volvo XC90 D5 '06
                                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Working...
                                X